Uitgesteld asfaltwerk Hommerts volgende week

HOMMERTS  – De vanwege werkzaamheden aan de rotonde Joure eerder uitgestelde werkzaamheden aan de rotonde in Hommerts en het aquaduct ‘Jeltesleat’, onderdelen van de N354, staan nu gepland voor volgende week. Het onderhoudswerk wordt nu uitgevoerd van dinsdag 29 augustus tot en met zondag 3 september. De toeritten van de rotonde in Hommerts (kruising provinciale weg – Hettingawei richting Heeg) en de rode kruisingsvlakken krijgen een nieuwe laag asfalt. Daarom is de rotonde afgesloten van zaterdag 2 september 6.00 uur tot en met zondag 3 september 22.00 uur. Naast de werkzaamheden in Hommerts, gaat de provincie ook buiten het dorp aan de slag met het asfalt in het aquaduct Jeltesleat. De rijbaan en het fietspad krijgen beide een nieuwe laag asfalt. Het fietspad is twee nachten afgesloten: dinsdag 29 augustus en woensdag 30 augustus van 20.00 uur tot 6.00 uur. Voor de fietsers wordt een ‘fietstaxi’ ingezet. De rijbaan door het aquaduct is drie...

Lees verder »