Vader en zoon Boot nieuw trainersduo SF Deinum

DEINUM – Vader en zoon Loet en Niels Boot zijn voor het seizoen 2017-2018 trainers van SF Deinum. Eerder al werd bekend gemaakt dat Willem Lautenbach leider wordt van het vlaggenschip. Daarmee is de staf voor het komend seizoen compleet. Loet Boot heeft zijn sporen zowel als speler en als trainer ruimschoots verdiend. Zo was hij onder andere trainer van Lemmer, Bolswardia, Zeerobben en ONS. Als speler werd hij algemeen amateurkampioen van Nederland met VV Sneek en kwam hij uit voor Cambuur. Naast SF Deinum is Loet Boot ook trainer bij zaterdag derdeklasser NOK. Niels Boot is het komende seizoen op zaterdag actief als trainer van het eerste team van Sneek Wit Zwart, wat ook uitkomt in de vijfde klasse. Niels en Loet hebben samen het voornemen om het voetbal in Deinum naar een hoger niveau te tillen. Het contracteren van dit duo weerspiegelt de ambitie van de vereniging. Een...

Lees verder »