Zomerspelweek van start in bossen Oranjewoud

ORANJEWOUD – Maandagochtend ging de Zomerspelweek van start in de bossen bij Scouting van Maasdijk in Oranjewoud. Ruim 300 kinderen zijn aangemeld voor een week vol avontuur en spanning. Het thema van dit jaar is “Superhelden”. Maandag werd er traditioneel gestart met het bouwen van hutten in het bos. De eerste dag werd afgesloten met een “superhelden conferentie”. De rest van de week staat bol van de activiteiten. Voor de oudere kinderen is er op donderdagavond een spokentocht waarna ze mogen blijven slapen. De Zomerspelweek wordt dan ook feestelijk afgesloten. De begeleiding is in handen van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zonder hen is het niet mogelijk om de Zomerspelweek te organiseren. Foto’s: Dennis Stoelwinder Het bericht Zomerspelweek van start in bossen Oranjewoud verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »