90-jarige vrouw slachtoffer van brutale diefstal

WOLVEGA – Een een 90-jarige bewoonster van de Julianaweg in Wolvega werd vrijdagavond  slachtoffer van een brutale diefstal uit haar woning. Omstreeks 18:00 uur stond er ineens een voor haar onbekende vrouw in haar woning. De vrouw zei dat ze van de thuiszorg was begon ineens hard te hoesten en vroeg om wat drinken. Terwijl de bejaarde vrouw wat drinken uit de keuken haalde wist de vrouw ongezien een beurs met geld en een gouden sieraad uit een kast weg te halen. Hierna verdween de nog onbekende vrouw. Ze werd als volgt omschreven: Ongeveer 25 jaar, kort donker haar, licht getint, Nederlands sprekend. Verder werd ze omschreven als “stevig, met opvallend brede heupen”. Eventuele getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen via 0900-8844

Lees verder »