Arno Zijlstra en Marjan de Haan danken klanten voor vertrouwen

FRANEKER – Arno Zijlstra en zijn partner Marjan de Haan nemen afscheid van Shoeby. Samen waren zij 7,5 jaar franchisenemer van de vestiging in Franeker. Shoeby neemt de winkel terug en verhuist per 7 september naar de Sjaardemastraat 8. De laatste werkdag van Arno en Marjan is op zaterdag 26 augustus. Dat is meteen ook de laatste openingsdag op de oude locatie aan de Voorstraat 74, waar altijd de koffie klaarstond en waar kinderen altijd spekjes konden krijgen. Op de nieuwe locatie zijn, op de beide franchisenemers na, de vertrouwde gezichten te zien van de personeelsleden die nu bij Shoeby werken. „Wij willen Danijela, Muriel, Rian en Jantine bedanken voor hun aandeel en inzet de afgelopen jaren en willen hen veel plezier en succes toe wensen in het nieuwe pand”, zeggen Arno en Marjan. Het duo zegt in al die jaren ontzettend veel geleerd te hebben en zichzelf enorm ontwikkeld...

Lees verder »