Chris de Wagt trainer Jong Heerenveen

SNEEK – Chris de Wagt (32) wordt de nieuwe trainer van Jong sc Heerenveen. De Wagt, die van 2006 tot 2010 betaald voetbal speelde bij onder ander SC Cambuur en FC Oss, tekent in Heerenveen een contract voor één jaar. De Wagt is vanaf dit seizoen tevens hoofdtrainer van Derde Divisionist ONS Sneek. Deze functie zal hij komend seizoen combineren met het trainerschap bij sc Heerenveen. Chris De Wagt wordt bij Jong sc Heerenveen geassisteerd door Wilco Hellinga. De Wagt is blij met de kans die sc Heerenveen hem biedt. ,,Je krijgt niet iedere dag de mogelijkheid om bij een BVO zo’n mooie functie te mogen uitoefenen. Mijn doel is om een plan uit te stippelen met de spelers en ze daarmee zowel tactisch als sportief beter te maken.’’ Technisch manager Gerry Hamstra: ,,’We zijn blij dat we met Chris de Wagt en Wilco Hellinga twee prima trainers in huis hebben....

Lees verder »