Expositie Spiegel van een leven bij Galerie Buitengewoon

DE WILGEN – Bij Galerie Buitengewoon is van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 29 oktober de expositie Spiegel van een leven te zien, met werk van Rein Pol en Jitse Sikkema. De eerstvolgende openingstijden zijn de weekenden van 26 en 27 augustus en 2 en 3 september van 13.00 tot 17.00 uur. Het weekeind van 22 en 23 september is de galerie open in het kader van Kunstroute Smallingerland. Rein Pol Rein Pol is zijn hele leven al bezig met tekenen en schilderen. Op Academie Minerva heeft hij les gehad van onder andere Wout Muller, Diederik Kraaijpoel, Ger Siks en Matthijs Röling. Deze mensen hebben hem zeker geïnspireerd. Hij behoort tot de groep Quasi realisten. Zijn schilderijen zijn trefzeker. De onderwerp keuze is gevarieerd. De wereld om hem heen is zijn bron. Vaak met een persoonlijke en/of vervreemdende draai, een verbeelding van de eigen werkelijkheid. De Blauwe Engel, het treintje...

Lees verder »