FOTO’S | Teller zwembad Mounewetter tikt 40.000 bezoekers aan

WITMARSUM – Steeds meer bezoekers weten het openluchtzwembad Mounewetter in Witmarsum te vinden. De teller staat tot nu toe op bijna 40.000 bezoekers. Dat is nu al meer dan vorig jaar. ,,We hopen de 50.000 te halen”, zegt bedrijfsleider Joke van der Vliet. ,,De bezoekers komen uit alle hoeken van de provincie.” Mounewetter is volgens Van der Vliet een echt familiebad. Zo is er: een ondiep zwembad met glijbaan, een diep bad met duikplanken, een peuterbad en een zonneweide met speeltoestellen. ,,We hebben ook een waterpark. Dat is een soort speeltuin in het water. Daarnaast houden we iedere woensdag iets speciaals samen met het recreatieteam van de camping.” Zwemvierdaagse Van 28 augustus tot en met 1 september is de Zwemvierdaagse. Dan kunnen baantjes worden getrokken. ,,Ook zijn er randactiviteiten zoals: twee hindernisbanen in het water, de hoogste bom en onder andere spijkerbroek hangen.” Het zwembad investeert daarnaast volgens Van der...

Lees verder »