Kinderfeest in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN – Met een leuk zomerfeest komt op vrijdagmiddag 1 september een einde aan de reeks activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar, die tijdens de nu bijna afgelopen vakantieperiode elke week werden gehouden in de bibliotheek van Heerenveen. Het begint allemaal om 15.00 uur aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Feestgangers wordt gevraagd zich tevoren aan te melden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Eerst gaan de kinderen luisteren naar het verhaal over Beer en zijn vrienden. Die genieten van een heerlijke picknick op het meer, totdat ze gestoord worden door een groep luid kwakende kikkers. Deze kwakers willen dolgraag meedoen met de picknick, maar Beer en z’n vrienden hebben geen zin in dat lawaai. Ze varen naar een rustiger plekje, maar dan dreigt de picknick letterlijk in het water te vallen. Komt dit wel goed? Na het verhaal mogen de kinderen hun eigen bellenblaas knutselen. Het zomerfeest duurt ongeveer...

Lees verder »