Nebraska Fashion breidt winkel uit

HEERENVEEN – Nebraska Fashion in het centrum van Heerenveen gaat uitbreiden. ,,We hebben het pand van onze achterburen er straks ook bij en gaan hierdoor van 220m2 naar 330m2! ,,We zijn nu nog druk bezig, maar 6 september moet alles klaar zijn. 6 sept. dus Grand Opening. Jullie zijn van harte welkom!” aldus eigenaresse Ankie Moll. De modezaak heeft vanaf september een ingang aan de Dracht en aan het Molenplein. Nebraska jeans&fashion begon in 1996 als een kleine jeanswinkel in het centrum van Heerenveen. inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een ruime modezaak voor dames en meiden. Met een klein team vaste medewerkers worden de  klanten nog ouderwets in de watten te leggen. Persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer is erg belangrijk, daarnaast streeft Nebraska ernaar ieder seizoen weer een vernieuwende en betaalbare collectie in te kopen. ,,Met een snel wisselende collectie weten wij onze klanten vaak te verrassen” sluit...

Lees verder »