Spreekuur gynaecoloog Tjongerschans in verloskundigenpraktijk Oosterwolde

HEERENVEEN – Zwangere vrouwen uit Oosterwolde en omgeving die medische begeleiding van ziekenhuis Tjongerschans krijgen, kunnen voortaan voor hun afspraak terecht in Oosterwolde. Eens per twee weken op de maandagochtend houdt een gynaecoloog van Tjongerschans spreekuur in verloskundigenpraktijk De Vroedschap. Zwangere vrouwen (en in overleg ook gynaecologische patiënten) kunnen hier op afspraak terecht. Tjongerschans is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Door de samenwerking met de eerstelijns verloskundigenpraktijk De Vroedschap krijgt dit vorm. De goede samenwerking die al bestaat binnen het verloskundig samenwerkingsverband Heerenveen e.o. (VSV) Middenin wordt hiermee geïntensiveerd.

Lees verder »