Tientallen nieuwe tips na flyeractie door politie in zaak van Seggeren

De politie heeft gisteren (maandag red.) en vandaag geflyerd in en rondom De Westereen over de zaak Van Seggeren. Over de hoeveelheid tips die hierdoor zijn binnengekomen is nog niet een exact aantal bekend, wel is het bekend dat er tientallen tips zijn binnengekomen, waarvan diverse tips bruikbaar zijn in het onderzoek.“Je ziet wel wanneer je zoiets in touw zet, mensen heel erg open naar ons als politie toe zijn.” Aldus Paul Heidanus van Politie Noord Nederland. “Wij als politie vinden het normaal, alles op alles te zetten om een ernstige zaak als deze op te lossen, maar dankzij deze actie zie je ook dat de inwoners van de verschillende dorpen graag willen assisteren waar zij kunnen. Er zijn bijvoorbeeld personen die zichzelf hebben herkend in de getuigenomschrijvingen. Hiermee zijn we in gesprek geweest.”Met alle informatie kan de politie zo de tijdlijn van de zaak nog beter in kaart brengen....

Lees verder »