VV Buitenpost maakt zich op voor bekerkraker tegen Genemuiden

Op zaterdag 26 augustus staat er een heuse bekerkraker voor VV Buitenpost op het programma. Het gerenommeerde SC Genemuiden is de tegenstander in de tweede kwalificatieronde van de landelijke KNVB Beker. Na het spektakelstuk tegen het Brabantse ZSV afgelopen zaterdag, die wedstrijd in de eerste ronde werd met 4-3 gewonnen, wordt er weer een spannend duel verwacht.Top van het amateurvoetbalSC Genemuiden van trainer Jan van Raalte komt uit in de hoofdklasse en is een geduchte tegenstander, weet ook Buitenpost-trainer René van der Weij. “Genemuiden is voor mij een van de betere clubs van het Noorden. Ze spelen al jaren in de top van het amateurvoetbal met altijd ontzettend  veel fanatieke supporters.” De winst op ZSV heeft veel losgemaakt bij de spelers, die dan ook reikhalzend uitkijken naar het bekertreffen. Volgens Van der Weij is Buitenpost niet kansloos tegen de finalist van de noordelijke districtsbeker. “Omdat het een goede tegenstander is...

Lees verder »