Zestien kinderen hebben weekend van hun leven

LEEUWARDEN – Voor zestien jonge geluksvogels was het afgelopen weekend zover: het Cambuur VIP-weekend. De kinderen werden volledig in de watten gelegd en er stonden verschillende leuke activiteiten op het programma. Vrijdag rond 13.00 uur werden jonge gasten door hun ouders naar het Cambuurstadion gebracht en kon het weekend beginnen. Iedere aanwezige VIP ontving een SC Cambuur-tenue, pyjama, toilettas en een rugzak om alle spullen in te bewaren. De eerste activiteit van de dag was een clinic op het hoofdveld in het Cambuurstadion. Rond 15.30 uur stond de spelersbus van SC Cambuur klaar om de kinderen naar het Post-Plaza Hotel te brengen. Daar aangekomen kregen ze de sleutel van hun hotelkamers. De kamers werden meer dan goedgekeurd door de kinderen. Daarna was het tijd voor de tweede activiteit: een bezoek brengen aan de Blokhuispoort waar ze rondgeleid werden door een oud-gevangenisbewaarder. Ze vonden het allemaal heel indrukwekkend. Na terugkomst in...

Lees verder »