Bibliotheek Heerenveen klaar voor het nieuwe seizoen

HEERENVEEN – Uiteraard presenteert de bibliotheek van Heerenveen zaterdag 2 september haar seizoenaanbod op de cultuurmarkt in het centrum. Maar ook in de bibliotheek zelf valt wat te beleven. Op vrijdag 1 september is er een BoekStart-inloopochtend en een zomerfeest voor kinderen. Woensdag 6 september zijn 55-plussers welkom in het Seniorcafé. Cultuurmarkt De bibliotheek toont haar programma vanaf 13.00 uur op de cultuurmarkt langs de Lindegracht en het Van Harenspad. De Werkgroep Oud-Heerenveen geeft uitleg over het HIP. Info is ook te krijgen over het Digi-Taalhuis, Leen een Fries en Haak maar aan. Tomke en iemand in een Ferteljas ontbreken niet. BoekStart (Groot)ouders met baby’s en peuters kunnen vanaf 10.00 uur vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met voor de baby of peuter geschikte materialen en ervaringen uitwisselen. Ook wordt voorgelezen. Zomerfeest Een zomerfeest besluit de vakantieactiviteiten voor kinderen vanaf 4 jaar in de bibliotheek. Eerst luisteren ze...

Lees verder »