De Ontmoeting: FK Ielrikjen

Waar komen mensen elkaar tegen de komende weken? Vandaag in de rubriek De Ontmoeting Henk van der Werf, voorzitter van het bestuur van het Frysk Kampioenskip Ielrikjen. Wie ben je? “Mijn naam is Henk van der Werf, 51 jaar, woonachtig in Tjalleberd. Ik ben werkzaam in de bouwsector met een eigen voegbedrijf. Ik ken het Frysk Kampioenschap Palingroken al vanaf de allereerste editie. Inmiddels zijn we toe aan de 24e editie die 28 augustus plaatsvindt. Ik heb langer dan 10 jaar zitting in het dagelijks bestuur, waarvan de laatste paar jaren als voorzitter. Daarvoor was ik al vele jaren als helper bij het Frysk Kampioenskip Ielrikjen betrokken. In het huidige bestuur hebben zitting; Anneke Koster, Annie Osinga, Nico Schoonen, Jetse Hoen, Henk van der Werf, en Hans Halman. Bij de organisatie op de dag zelf kunnen we een beroep doen op ongeveer 30 vrijwilligers van de plaatselijke G.F.T.O., bekend van...

Lees verder »