Doorloper | Wij schilderen ten bate van stichting KiKa

LEEUWARDEN – Jacob (72) en Anneke (69) van der meer genieten van hun pensioen. Ze hebben twee kinderen en vier kleinkinderen en zetten zich in voor KiKa. Dat en meer in deze Doorloper. Algemene info: Wij wonen in de Nynke van Hichtumtoren van Erasmus aan de Doctor Jacob Botkeweg. Dit is een huurappartement welke aan de hoogste eisen voldoet voor wat betreft brand- en inbraak beveiliging, maar vooral omdat wij een calamiteiten-schakelaar hebben bij gezondheidsproblemen. Ons motto… Van een kleine vonk komt een groot vuur. We kunnen niet zonder… Onze hobby voor het goede doel en onze kleine Shih-Tzu, genaamd Mei-Lan, wat Tibetaans is voor Mooie Orchidee. We hebben helemaal niks met… Egoisme. Feestjes bouwen doen we als… Er respons komt op onze activiteit en men reageert op onze site: SchildervoorKika-nl.webnode.nl. Deze site is niet via google te vinden,maar kopieer deze link in uw browser om hem te openen. (let op streepjes...

Lees verder »