Een thriller om middernacht in het veld

KOLLUMERZWAAG – Brommels, zaterdag en zondag is het daar eindelijk weer tijd voor. Het bramenfestijn Brommels. Er zijn meer dan 75 activiteiten in de Noardlike Fryske Walden. Dit jaar is een van de thema’s ‘Sappige verhalen’. Bij Zorgboerderij Mariën Zathe in Kollumerzwaag kan men tijdens Brommels! spannende verhalen lezen. Er is een verhalenwand met tien spannende verhalen over boerderijen. Om middernacht van zaterdag op zondag wordt het griezelen bij een kampvuur. Het is de enige nachtactiviteit van Brommels. Eelke Broersma van zorgboerderij Mariën Zathe: ,,Wat is er nu spannender dan een spannend verhaal, ‘s avonds laat, zo omstreeks middernacht? Bij een vuurtje met spannende schaduwen en geluiden van de nacht… Zo’n verhaal komt dan pas echt tot zijn recht!’’ Thrillerschrijfster Anita Terpstra leest dan voor. Is het fictie, of is het gebaseerd op feiten? Anita Terpstra debuteerde in 2009 met Nachtvlucht, dat genomineerd werd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Thriller...

Lees verder »