FOTO’S | Sjanet Wijnia koningin op de PC

WEIDUM Niet de grote favorieten Ilse Tuinenga, Wiljo Sijbrandij en Manon Scheepstra gingen met de eer aan de haal, maar Louise Krol (Ee), Imke van der Leest (Easterein) en Sjanet Wijnia (Wommels). Zij versloegen de favorieten in de tweede omloop met 5-5, 6-0, wonnen de halve finale met een schone telegraaf, 5-0 6-0 van het partuur van Anna-Brecht Bruinsma en versloegen in de finale Marije van der Meer, Klasine Huistra en Annelien Broersma met 5-2, 6-4. Sjanet Wijnia werd tot koningin van de wedstrijd gekozen. In de eerste omloop was het meteen enorm spannend. Joukje Kuperus, Maaike Osinga en Iris van der Veen leken te gaan winnen, maar op 5-5, 6-6 haalde partuur Louise Krol de winst binnen. Ilse Tuinenga, Wiljo Sijbrandij en Manon Scheepstra hadden het eveneens lastig, ook bij hun wedstrijd tegen Anne Monfils, Nynke Sijbrandij en Marrit Zeinstra kwam alles aan de hang. De derde wedstrijd tussen...

Lees verder »