Friese Boys begonnen met training

Onder leiding van de trainer Jacob Postma begon Friese Boys Dinsdagavond 22 augustus  met de training als voorbereiding voor het komende seizoen 2017/2018.De eerste training moest het eerst even wennen het was zweten met het  warme weer. Niet iedereen was aanwezig op de eerste training. Sommige spelers waren nog vakantie.Indeling Friese Boys 1 seizoen 2017-2018 in de 4e klasse B. ASC 1, Friese Boys 1, Harkema Opeinde 1, ODV 1, Oostergo 1, Opende 1, Ropta Boys 1, Rottevalle 1, RWF 1, S.V. Haulerwijk 1, Sweach De 1, Veenhuizen 1en VIOD 1Trainer: Jacob Postma, Leider: Piet de Boer, Verzorger: Siebren de Boer, Grensrechter: Oetsen WiegersmaFriese Boys 1 selectie spelers:Jelmer Bloem, Ludo Bosma, Wietze van der Land, Douwe Wijma, Erik Hilboezen, Johannes Beiboer, Sietze Hoogsteen, Pier Kempenaar, Eberhard Kloosterman, Chris Merkus, Rienk Postma, Martin Starkenburg, Eelke Venema, Jelmar Wiersma, Andries van der Zwaag, Pieter van der Zwaag, Mark de Boer, Ellmer Brinkman, Johan...

Lees verder »