Imkers en Lutz Jacobi te gast in Seniorcafé

HEERENVEEN – Woensdagmorgen 6 september om 10.00 uur begint het nieuwe seizoen van het Seniorcafé in  de bibliotheek van Heerenveen met een lezing over bijen door de imkers Cees de Wit en Margreet Siebenga. Voorafgaand aan hun verhaal komt het Friese oud-PvdA-Kamerlid Lutz Jacobi aan het woord. Rond 10.10 uur geeft zij het startschot voor de leesmarathon in de bieb aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Zelf zal ze ook een stukje voorlezen. Alle 55-plussers zijn van harte welkom! De toegangsprijs bedraagt € 1,00, inclusief koffie of thee. Lutz Jacobi gaat iets vertellen in het kader van de Week van de Alfabetisering. Hierbij komen onder meer laaggeletterdheid, het Digi-Taalhuis en de computercursussen in de bibliotheek aan de orde. Mevrouw Jacobi is aanwezig tot ongeveer 10.30 uur. Vervolgens is het de beurt aan Cees de Wit en Margreet Siebenga. Deze beide imkers van Bijenvereniging Oranjewoud vertellen graag over hun boeiende hobby. In...

Lees verder »