Kleintje Kabroemmm geeft vol gas in Hemelum

HEMELUM – Bij Kabroemmm 2017 in Hemelum gaat het gaspedaal zondag 3 september volledig open als het startsein is gegeven bij de grasbaanrace op het circuit van de  Hemelummer Arena. De perfecte rondes neer zetten om zo als eerste over de finish te komen. de opbrengst van het evenement gaat naar “Het Vergeten Kind”. Er wordt gestreden in vijf categorieën naast de 50cc classic klasses : Minis, Morra, Flinke, Fugel en Aquaduct. Bij de beste renners zal het eremetaal worden omgehangen en de bekertrofee’s de prijzenkast verrijken. Ondanks deze prestigieuze middelen blijft het meedoen natuurlijk belangrijker dan de winst. Het moet vooral veel plezier opleveren. Kabroemmm is kabroemmm niet als er geen goed doel aan verbonden is. De komende twee jaar is dat “Het Vergeten Kind” . Voor kinderen is het plezier hebben niet altijd vanzelfsprekend. “Het vergeten kind” is een organisatie die kinderen het plezier terug wil geven waarvan ze vaak...

Lees verder »