Nut Gaasterân-Sleat presenteert programma

BALK – Nut Gaasterlân Sleat meldt dat voor het komende seizoen 2017-2018 een verrassend programma is samengesteld. De kick- off is 26 september met Tresor dance met TDC airlines, muziek en dans voor jong en oud. Dit in samenwerking met de csg Bogerman. Voor de theatervoorstellingen komen Tryater met “Wat jo wolle” en zijn Jan Arendz en Marijke Geertsma te gast met het programma “Bokwert kulturele hoofdplaats 2018”. Bekende namen met veelzijdige voorstellingen. Verder is een lezing van Eelke Lok, bekend van Omrop Fryslân. Margriet Brandsma komt komt vertellen over Duitsland, Merkel en Berlijn. Voor een avondje cabaret is Maximum overdrive geboekt. In een absurde en hilarische show nemen de twee mannen het publiek mee in hun onontkoombaar grappige wereld: een ondeugende, gecontroleerde chaos van vreemde typetjes en fysieke sketches. Dit jaar veel muziek. In januari komt jaZZapp in Balk heerlijke jazz spelen. Henk Swart en Herman Peenstra komen met het programma ”Oer...

Lees verder »