ONS plaatst zich voor KNVB-bekertoernooi

OPHEUSDEN – ONS Sneek heeft zich vanavond in Opheusden dankzij een 1-2 zege op DFS geplaatst voor de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi. De derde divisionist had de nodige moeite met de ontvangende hoofdklasser. De thuisploeg nam in het begin brutaalweg het initiatief maar Arton Musliu van ONS scoorde in de 21ste minuut  aan de andere kant. Dat deed de nieuwkomer bij de oranjehemden fraai. Van minstens twintig meter lepelde hij de bal over de vijandelijke doelman heen tegen de touwen. Na een half uur maakte Musliu ook de 0-2. Op slag van rust liet de van Harkemase Boys overgekomen aanvaller vanaf elf meter de uitgelezen kans op een puntgave hattrick liggen. Hij schoot te slap in. Na rust kwam de thuisploeg via verdediger Rick van Walsem terug in de wedstrijd. De thuisploeg gaf vol gas. ONS wankelde maar doelman Volken Huisman hield zijn ploeg knap op de been. Zaterdag is...

Lees verder »