Open Dag Advendo Korpsen Sneek

SNEEK – De Advendo Korpsen Sneek houden zaterdag 2 september vanaf 09.30 uur een open dag. De deuren van het Advendo gebouw aan de Korte Vreugde in Sneek wagenwijd open voor iedereen die wat meer wil weten of leren over de Advendo Korpsen Sneek. Tijdens deze Open Dag is een speciaal programma samengesteld om de jeugd en hun ouders uit Sneek & omstreken te laten zien hoe stoer en leuk het leven van een muzikant/danser(es) kan zijn bij de Advendo Korpsen in  Sneek. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst ! Een cliché hoor ik u denken. Maar tijdens het afgelopen Wereld Muziek Concours (WMC) is wederom bevestigd dat dit ook daadwerkelijk ook klopt. Jong Advendo, met een gemiddelde leeftijd van 13,4 jaar, heeft het gepresteerd om met maar liefst twee WMC titels naar huis te komen. Een bijzondere prestatie waarmee een sportieve basis is gelegd waarop de vereniging verder...

Lees verder »