Talloze activiteiten bij Agrarische Dagen Franeker 2017

FRANEKER – De Agrarische Dagen Franeker zijn dit jaar van woensdag 20 tot en met zondag 24 september. Het thema van de 64ste editie is AD geeft je lucht! De Agrarische Dagen Franeker worden 20 september om 21.00 uur geopend bij de Watertoren. Op de website van de organisatie staat ondertussen het programma. Zo is er op de openingsdag vanaf 9.00 uur de 68ste Politie PC op It Sjûkelân. Ook is er die dag een: zorgmarkt, kindermiddag, seniorenmiddag Tusken Waad en Wiid met Teake van der Meer en is er de activiteit trotseer de hindernisbaan. De donderdag staat onder andere in het teken van de AD sportdag voor leerlingen van de basisscholen. Ook is er dan: een viswedstrijd, de Franeker Frouwen Fair, het hardloopevenement de Franeker ronde, nachtkaatsen een auto- motorpuzzeltocht en een concert van Advendo met medewerking van van Syb van der Ploeg en Elkse DeWall. Verder zijn er...

Lees verder »