VraagElkaar laat Grietje met groepje uitwaaien op de boot in Lauwersoog

DRACHTEN/LAUWERSOOG – Zes dames tussen de 53 en 95 jaar maakten zondag samen een boottochtje. Ze kenden elkaar niet, maar kwamen samen via VraagElkaar. De 88-jarige Grietje was al eens eerder op stap geweest via Vraagelkaar: presentator Jan Slagter van Omroep MAX verraste haar tijdens het Vraagelkaarcafé met een ritje in een jeep op Ameland. Dit keer was haar wens om een boottocht te maken in Lauwersoog. Al snel bleken meer leden hier enthousiast over. Het resultaat was een gezelschap van zes dames met leeftijden uitlopend van 53 tot 95 jaar, maar dat deerde niks. ,,Het waren hele leuke mensen, ik had met iedereen een klik”, aldus Maria (53). Gelachen Met een taxibusje werd het groepje dames ’s ochtends vroeg vanaf Drachten naar de haven van Lauwersoog gebracht, waar hen een prachtige boottocht over het Lauwersmeer te wachten stond. De dames dronken op de boot een kopje koffie of thee...

Lees verder »