Bridgen in Aldlân binnenkort weer van start

LEEUWARDEN – Jonge en oude bridgers worden uitgenodigd om mee te doen aan de bridgecompetitie in Aldlân. Het nieuwe seizoen gaat eind september van start. Er worden elke maandagmiddag, in het wijkgebouw Froskenburch, 24 spellen gespeeld, in twee lijnen. Thans kunnen een aantal nieuwe leden plaats gaan nemen. Rond kerst en aan het eind van het seizoen houdt de club een gezellige middag met een hapje en een drankje en natuurlijk zijn er prijzen te winnen. De club is een ontspannen gezellige club met ongeveer vijftig leden en bestaat al meer dan een kwart eeuw. Ook bridgers van andere wijken zijn van harte welkom! Belangstellenden kunnen zich opgeven bij: Wout Miedema (058-2670686 of 06-11097427), Jan van Boekel (06-20404981) of via e-mail: w.miedema22@upcmail.nl

Lees verder »