‘Dementievriendelijke gemeente’ centraal in Alzheimer Café

HEERENVEEN – Op maandagavond 4 september a.s. zijn belangstellenden weer vanaf 19.00 uur welkom bij het Alzheimer Café  in zorgcentrum Mariënbosch aan de Fok in Heerenveen. Het thema van deze avond is: ‘Dementievriendelijke gemeente’. Door wethouder Jelle Zoetendal, gemeente Heerenveen. Aansluitend vertelt Meitinker, Tea Hoekstra, over ‘Respijtzorg/Kortdurende verblijfsondersteuning’. Het programma begint om 19.30 uur. Het Alzheimer Café is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en hulpverleners. De organisatie is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland,  Meriant, Zorggroep Sint Maarten (Mariënbosch), ziekenhuis Tjongerschans en Gemeente Heerenveen. Het bericht ‘Dementievriendelijke gemeente’ centraal in Alzheimer Café verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »