Herenkappers De Vos viert jubileum

HEERENVEEN – Herenkappers De Vos in Heerenveen viert deze maand een jubileum. Sinds 23 augustus 1977 is men gevestigd aan de Herenwal en dat is dus op de kop af 40 jaar. De zaken lopen na al die decennia nog steeds uitstekend, maar vader Jan (64) en zoon Chris (38) de Vos hebben dan ook passie voor hun vak. Daarom hebben ze over clientèle niet te klagen: dagelijks komen gemiddeld 75 klanten langs voor een knipbeurt. De kapperscarrière van de familie De Vos begon in Gorredijk. Chris: ,,Binnenkort krijgen we naast onze zaak in Heerenveen een vaste plek in de modewinkel van Rinsma in Gorredijk. Met die uitbreiding van zaken is dus op een bepaalde manier de cirkel weer rond.’’ Het jubileum van herenkappers De Vos wordt deze week een paar dagen lang gevierd. Er is muziek, een attentie voor de klanten en een bierproeverij. Alle info is te vinden...

Lees verder »