Informatie en Aanmelding voor “Computerlessen in De Westereen”

In oktober 2017 starten de nieuwe computercursussen op de lokatie Brugchelencamp in de Westereen.Informatie en aanmeldingOp 9 september van 10.30 uur tot 12.00 uur kunt u meer informatie krijgen over het cursusaanbod en kunt u zich meteen aanmelden en al vast kennismaken met de docenten.Geeft u zich op voor een cursus, dan ontvangt u een gratis lidmaatschap van Seniorweb tot en met het jaar 2018. Dit is alleen bestemd voor niet-leden.CursussenNaast de cursussen Basislessen met Windows 10, Internet & Email, Mappenbeheer, Tablet, Picasa Fotobewerking en Albelli fotoboek maken, zijn er nu ook de lessen op maat.Dit kan zijn een korte cursus facebook, skype, foto’s van de camera op de PC zetten, werken met een USB stick of inloggen met uw DigiD voor bijvoorbeeld de Zorgverzekeraar of Mijn overheid.Cursus PicasaHeeft u een prachtige vakantie gehad en heel veel foto’s gemaakt, maar hoe sla ik de foto’s op in mijn Pc en...

Lees verder »