Pasveer houdt rommelmarkt voor nieuwe uniformen

LEEUWARDEN – Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden houdt zaterdag 2 september van 9.00 tot 14.30 uur een kleding- en rommelmarkt in en rondom clubgebouw OPUS in Leeuwarden. De opbrengst gaat naar de aanschaf van een nieuw uniform voor de muzikanten, die onlangs tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade kampioen werden op het onderdeel Show.  Natuurlijk zijn er tijdens de markt tal van mooie spullen te koop. Daarnaast kunnen bezoekers meer te weten komen over bijvoorbeeld het musiceren bij Pasveer. Spullen die na de markt over zijn gebleven, brengt de stichting naar andere organisaties. Mensen die spullen willen doneren, kunnen deze op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september tussen 19.00 en 20.30 uur afleveren bij het clubgebouw. Als het wenselijk is dat de spullen worden opgehaald, kunnen mensen mailen naar pr@pasveer.nl.  

Lees verder »