Salsa Latin Solo cursussen met reggaeton en salsaton bij Hildansa

BURGUM – Hildansa start in september met nieuwe Salsa Latin Solo cursussen, daarin komt de reggaeton en ook salsaton aan bod.    Reggaeton is de meest populaire muziekstroming van dit moment. Een voorbeeld daarvan is de zomerhit Despacito. Despacito is langzame reggaeton. Reggaeton is aanstekelijke, zomerse en ritmische muziek waar bijna iedereen vrolijk van wordt. Salsaton (reggaeton met veel salsa) wordt volgens latinzanger Rolf Sanchez de trend voor het komende jaar. Reggaeton, salsa en salsaton dansen zijn een goede manier om meer te bewegen en conditie op te bouwen. Daarbij komt dat uit onderzoek blijkt dat dansen gelukkig maakt en dat het ook goed is voor lijf en brein. Salsa zorgt er ook voor dat je soepel in je heupen en schouders wordt. Soms verdwijnen lichte rug- en schouderklachten bij cursisten. Salsa Latin Solo is solo dansen in een gezellige groep op salsa en andere latinritmes zoals chachacha, merengue, bachata, reggaeton en salsaton. Het is dansen zonder danspartner. Dansplezier staat voorop....

Lees verder »