Simmerpark sluit af met optreden van “TUFF ENUFF”.

HEERENVEEN – Het laatste Simmerpark optreden van dit seizoen wordt zondagmiddag afgesloten met een spetterend Blues optreden van onze eigen “TUFF ENUFF”. Uiteraard zijn Jan Scheffer en Henk Kuyper wel bekend in het Heerenveens pop circuit met hun swingende blues &Country. Jan en Henk spelen al vanaf 1985 samen en sinds de zomer van 1996 treden zij als duo op onder de naam Tuff Enuff. De muziek die ze brengen bestaat vnl. uit gevarieerde swingende blues, herkenbare nummers (o.a. Stones, Beatles, Clapton, Dylan) en eigen repertoire. Zij zijn in het bezit van een eigen geluidsinstallatie, waarbij de volumeknop bijna acoustisch afgesteld kan worden. De installatie bezit echter ook genoeg capaciteit om een flink feestje te maken. Jan Scheffer – zang en gitaar. Jan is een zeer getalenteerde gitarist waarbij geen muziekstijl hem vreemd is. Bewust heeft hij in zijn vroege jaren al gekozen voor de blues en wat daar relevant aan is....

Lees verder »