Sportwensen van sportverenigingen in Dokkum e.o. gaan in vervulling!

Sportverenigingen in Noordoost Friesland kunnen op zondag 10 september tijdens de Admiraliteitsdagen in Dokkum een sportwens indienen bij Sport Fryslân. Deze wensen kunnen variëren van een vergoeding voor een cursus voor een trainer, een energiezuinige koelkast tot elke week gratis fruit in de sportkantine.Op 10 september kunnen sportverenigingen bij de stand Op de Helling de sportwens indienen bij medewerkers van Sport Fryslân. In september en oktober zet Sport Fryslân de campagne ‘Jouw vraag, onze tak van sport! Daarom Sport Fryslân’ in. Dit betekent dat Sport Fryslân allerlei acties organiseert waarmee zij de sportverenigingen helpt. Eén van de acties is het in vervulling laten gaan van sportwensen. Alleen sportverenigingen uit Noordoost Friesland mogen aan de sportwens actie van 10 september meedoen. Kijk voor de andere voorwaarden op www.sportfryslan.nl/sportwensdokkum.Waarom?Van 9 t/m 17 september is de Nationale Sportweek van NOC*NSF. Als aansluiting op deze week start Sport Fryslân haar eigen campagne ‘Jouw vraag,...

Lees verder »