Stichting Phéron zoekt collectanten in gemeente Súdwest-Fryslan

SNEEK – De Stichting Phéron die te hulp schiet om ouders en naasten te steunen en in beweging te brengen bij het verlies én afscheid van een baby, zoekt collectanten in gemeente Súdwest- Fryslan Afgelopen jaar overleden voor, tijdens of na de bevalling, gemiddeld meer dan 5 baby’s per dag in Nederland. Stichting Phéron helpt om het leed te verzachten en te verwerken. Dit doet zij onder andere door het aanreiken van de Phéron Memory Box. De box is een gratis liefdevolle geste welke troost en -herinnering items bevat om ouders direct te kunnen steunen vlak na het overlijden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een klei set voor handafdrukjes, een bewaardoosje, een gehaakt knuffelduo en een hulpkaart met tips waar ze aan kunnen denken tijdens de afscheidsweek. In een periode van (onverwachts) verlies en afscheid nemen zijn juist deze hulpmiddelen van belang in een later stadium. Momenteel worden de boxen...

Lees verder »