VIDEO:Harkemase Boys uitgeschakeld na strafschoppen

Harkemase Boys is uitgeschakeld in de KNVB-Beker. In de tweede voorronde was Sparta Nijkerk na strafschoppen te sterk. Toen er 120 minuten waren gevoetbald, was het nog steeds 0-0 op De Bosk. In de daaropvolgende strafschoppenserie keerde Erick Jansema twee Nijkerkse pogingen, maar Harkemase Boys miste zelf driemaal.In de 120 minuten die er gevoetbald werden op De Bosk was Harkemase Boys wel wat beter dan de bezoekers, maar heel overtuigend was het niet. De 4-4-2-formatie waar Harkemase Boys mee aantrad leverde weinig gevaar op voor het doel van Brian Willemse. Berwout Beimers, die samen met Yannick Kaluzi de aanvalslinie vormde, creëerde de beste kans van de eerste helft. Hij passeerde linksback Brian Bawuah en legde terug op Kevin Mennega. Mennega, spelend als meest aanvallende middenvelder, leverde een slap schot af.Na rust drukte Harkemase Boys aanvankelijk Sparta Nijkerk nog iets verder terug. Met de ingevallen Ezra Schrijver - nog niet fit...

Lees verder »