Anna Linde in Café Marktzicht in Drachten

DRACHTEN – Vrijdagavond 1 september begint het muzikale seizoen weer bij Café Marktzicht. De eerste vrijdag van de maand, de derde zaterdag en er zo maar een optreden tussendoor. Anna Linde is de eerste in de rij, zij treedt vrijdag 1 september op vanaf 20.30 uur. Anna Linde is een 20-jarige zangeres uit Boelenslaan. Samen met haar gitaar staat ze op het podium en zingt ze covers van artiesten die haar inspireren, zoals Eva Cassidy. Het repertoire van Anna Linde bestaat voornamelijk uit rustige luisterliedjes. In 2016 is Anna Linde de winnares geworden van de Liaison Talentenjacht in Noord-Holland en als gevolg daarvan heeft ze haar debuut-cd opgenomen in de Liaison studio in Wieringerwerf. Ze heeft onder andere opgetreden tijdens het Fries Straatfestival in Leeuwarden, Peije Dei in Drachten en in de Stevenskerk in Nijmegen. Vrij entree. Voor meer informatie en muziekvideo’s van Anna Linde: https://www.facebook.com/MusicByAnnaLinde/

Lees verder »