Assertiviteitstraining voor volwassenen

 WOLVEGA – Voor volwassenen die meer zelfvertrouwen willen ervaren of willen werken aan hun zelfwaardering, organiseert de gemeente Weststellingwerf een assertiviteitstraining. Bij voldoende deelname start de training op donderdag 28 september. De training is gericht op volwassenen die echt willen veranderen, zich kwetsbaar en open durven opstellen en respectvol en actief in een groep kunnen zijn. De assertiviteitstraining bestaat uit acht bijeenkomsten op de donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Nadien is er nog een terugkombijeenkomst. Belangrijk aspect is dat de deelnemers in alle vertrouwelijkheid met elkaar kunnen praten. Deelnemers zal na aanmelding dan ook worden gevraagd om voorwaarden met betrekking tot vertrouwelijkheid te ondertekenen. Deelname aan de assertiviteitstraining is gratis. Aanmelden kan via j.hofman@weststellingwerf.nl, tel. 06-13564484 of m.strampel@weststellingwerf.nl, tel. 06- 13532056. Na aanmelding volgt eerst een kennismakingsgesprek. De bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis in Wolvega (Griffioenpark 1).

Lees verder »