Benefietlezing ‘Op weg naar meer energie’ door Rineke Dijkinga

DRACHTEN – Rineke Dijkinga en Natuurwinkel Drachten houden woensdag 6 september van 19.30 tot 21.30 uur weer een benefietlezing.  Rineke Dijkinga is orthomoleculaire natuurgeneeskundige en is bekend van het kookboek Weten van (h)eerlijk eten. Ze geeft een inspirerende lezing met als thema: ‘Op weg naar meer energie – de rol van voeding’. De opbrengst van deze lezing gaat naar de Sea Fist Foundation (SFF), waar Rineke sinds kort ook sponsor van is. SFF tracht mensen warm te maken voor de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven en tegelijkertijd te informeren over de problemen die de gezondheid van deze wereld in de weg staan. Dit gebeurt door middel van bewustmaking en educatie. ,,Bescherming van ons grootste ecosysteem, de zee en de oceanen, dat is echt wel mijn ding. Onze totale gezondheid en hormoonsysteem hebben baat bij gezonde zeeën/oceanen. Daar zou iedereen eigenlijk meer over moeten weten. En daar draag ik graag een steentje...

Lees verder »