Bonnenregen bij controle op de A7

HEERENVEEN – Donderdag werd er door de politie weer een controle gehouden in het kader van het project A7?Attent! Er is met voornamelijk onopvallende eenheden gecontroleerd op de gehele A7 tussen Nieuweschans en de Afsluitdijk. Er werden weer diverse boetes uitgedeeld voor: -vasthouden mobiele telefoon: 23 x -kleven: 1x -snelheid: 11 x (30+) zowel op autosnelweg als in wegwerkzaamheden (max 70) -onleesbare kentekenplaat: 1x -onnodig links rijden: 1x -negeren rood licht: 1x -niet dragen autogordel: 4x -niet op juiste wijze monteren hulpkoppeling: 1x -niet handmatig goed schakelen analoge tachograaf: 1x -niet afgedekte lading (vrachtwagen met stro): 1x Er is 1x een rijbewijs ingevorderd i.v.m. overschrijding max snelheid (uitloop 200 km/u) Een bestuurder van een personenauto met daar achter een aanhangwagen werd geklokt met 124 km/u terwijl deze combinatie maximaal 90 km/u mocht rijden. Ook de komende tijd zal de politie met regelmaat controles uitvoeren op de A7. Het bericht Bonnenregen...

Lees verder »