Brandje in keuken van woning snel gedoofd

In de keuken van een woning aan de Dammeloane heeft vrijdag aan het eind van de middag kort een brandje gewoed. Net de klok van half zes werd er alarm geslagen toen het brandje werd ontdekt.De brandweervrijwilligers van korps Damwâld en drie politie-eenheden werden direct naar het opgegeven adres gestuurd. De politie was als eerste ter plaatse en wachtte de hulp van de brandweer eerst af. De brandweerlieden waren eveneens snel ter plaatse en gingen gelijk met een straal hogedruk naar binnen. Al gauw werd duidelijk dat het brandje al gedoofd was, en dat alleen een controle nog noodzakelijk was.Nadat de controle door de brandweerlieden was uitgevoerd en de klus verder was geklaard, kon zowel de brandweer als politie weer terugkeren. Wat er precies in de keuken van de woning gebrand heeft, is niet bekend.Brandje in keuken van woning snel gedoofd

Lees verder »