Cambuur slikt nederlaag tegen De Graafschap

DOETINCHEM – SC Cambuur heeft vrijdagavond wederom geen punten weten te vergaren op De Vijverberg. De Graafschap bleek met 2-0 te sterk voor het elftal van trainer Dijkhuizen. De Leeuwarders konden vorig seizoen ook al geen potten breken tegen de formatie van trainer Henk de Jong. Destijds werd met 3-0 verloren.   Wedstrijdverloop Cambuur kreeg de eerste kans van de wedstrijd. Een schot van Daniels werd echter gekeerd door De Graafschap-doelman Bednarek. Ook de tweede mogelijkheid van de wedstrijd was voor de ploeg uit Leeuwarden. Een fraaie aanval via Kallon en Houtkoop werd niet afgerond door Barto en Kip. Cambuur had een overwicht en de treffer van De Graafschap viel dan ook uit het niets. Opeens was Van Mieghem aan de defensie van Cambuur ontsnapt. Hij bediende zijn ploeggenoot Serrarens: 1-0. Vlak voor rust kreeg Daniels dé kans op de gelijkmaker, maar hij vond Bednarek op zijn weg. De sluitpost van De...

Lees verder »