De Goarre fietstocht zondag 3 september vanuit Gorredijk

GORREDIJK – Traditiegetrouw kan elk jaar op de eerste zondag van september vanuit Gorredijk de Goarretocht worden gefietst, dit jaar op zondag 3 september. Het betreft een gevarieerde fietstocht van circa 45 kilometer. Elk jaar wordt er voor een andere route gekozen. Door haar lengte is zij geschikt voor jong en oud, langzaam of snel. Elke deelnemer fietst de route aan de hand van een duidelijke routekaart die wordt verstrekt bij de start. Daarnaast is de route ook bepijld. De start is vanuit sportcentrum Kortezwaag aan Mientewei 2 in Gorredijk en u kunt starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.  De startplaats is gemakkelijk te vinden. Met routebordjes is vanaf het begin van de bebouwde kom van Gorredijk aangegeven hoe u bij de sporthal komt.  Daar is voldoende parkeerruimte. De route gaat dit jaar in zuidelijke richting. Er is een aantrekkelijke route uitgezet over zoveel mogelijk fietspaden en rustige wegen....

Lees verder »