Duurzaam feesten op Glemmer met op zondag Radio Continu On Tour

LEMMER Glemmer Beach stelt op 3 september haar festivalterrein beschikbaar aan Radio Continu. Radio Continu trekt elk jaar het land door om gratis toegankelijke evenementen te organiseren voor hun luisteraars. Daarnaast introduceert Glemmer Beach een duurzaam retour-drinkbekerconcept. Radio Continu is een radiozender die hoofdzakelijk aandacht besteedt aan muziek en artiesten van eigen bodem. Op zondag 3 september komen er verschillende Nederlandse artiesten naar het strand van Lemmer, waaronder Jannes, Bob Offenberg, Marco den Hollander, Rene Karst, De Havenzangers en nog veel meer. Het evenement begint om 14:00 uur en de entree bedraagt €5,- per persoon, inclusief één consumptiemunt. Voor bezoekers met een passe-partoutbandje en kinderen tot en met 12 jaar is het evenement gratis toegankelijk. Dit jaar hanteert Glemmer Beach het duurzame statiegeldsysteem voor drinkbekers. Deze bekers zijn milieuvriendelijk en door het hergebruiken van de bekers is er nauwelijks plastic afval op het strand van Lemmer. “Dat scheelt een hoop...

Lees verder »