Ernstig ongeluk op N355 bij Burum

Op de Rijksweg – N355 bij Burum heeft vrijdag aan het eind van de ochtend ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval zijn twee voertuigen betrokken. Er zijn bij het ongeval twee personen gewond geraakt. Het betreft een man en een vrouw.De brandweer van Grijpskerk, meerdere ambulances, de traumahelikopter en politie zijn ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De weg is afgesloten door de hulpdiensten die als eerste ter plaatse kwamen. De weg werd afgesloten, tot de politie klaar was met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.Beide auto’s zijn opgehaald door een berger. Ook een aanhangwagen werd geborgen, een van beide betrokken auto’s had namelijk ten tijde van het ongeval een aanhangwagen achter het voertuig.Ernstig ongeluk op N355 bij Burum

Lees verder »