Feestelijke seizoensopening KV Drachten/Van der Wiel

DRACHTEN – KV Drachten/Van der Wiel 1 opent woensdag 30 augustus om 20.30 uur het nieuwe korfbalseizoen met een wedstrijd tegen overgangsklasser OWK 1 uit Oostwold. De seizoensopening vindt plaats op het complex van KV Drachten aan de Sportlaan in Drachten. De pers, leden, sponsoren, businessclub en het publiek krijgen de gelegenheid kennis te maken met de nieuwe selectie en de nieuwe technische staf onder leiding van Michel Daling. Voorafgaand aan de wedstrijd van Drachten 1 wordt om 19.30 uur door Barry Schep, oud-international en bondscoach van het KNKV U-17, een inleiding gehouden. Deze korte lezing zal gaan over het nut en de noodzaak van een goed gestructureerde jeugdopleiding en wat dat heeft betekend voor een vereniging als Drachten/Van der Wiel, die de laatste twee seizoenen maar liefst vijf jeugdinternationals heeft opgeleverd. Tenslotte wordt de nieuwe presentatiegids van de vereniging bekend gesteld en uitgereikt aan de aanwezigen.

Lees verder »