Friese Boys veteranen in training voor jubileumwedstrijd

De Friese Boys veteranen hebben afgelopen donderdag onder leiding van aanvoerder Jan Kempenaar de eerste training afgewerkt voor de jubileumwedstrijd op vrijdag 1 september tegen Oud Cambuur aanvang 19.00 uur.Dit verband met de viering van 70 jaar Friese Boys.  Bij de veteranen zijn de spieren iets dikker stijver en zwaarder geworden het voetbal intellect is nog wel aanwezig en het balgevoel is ook prima. Volgende week dinsdag is er achter gesloten deuren nog een besloten training en dan moet het team klaar zijn voor Oud Cambuur.De veteranen selectie bestaat uit de volgende spelers: Andre Atema, Tom v/d beek, Rinie Bergsma, Hans Feenstra, Gerwin v/d Meulen, Hielke de Graaf, Wietse de Graaf, Jelle de Graaf, Jacob Klaver, Luther Klaver, Johannes Kobus, Meindert Postma, Jan Top, Klaas Jan Reitsema,, Lieuwe Jaring Feenstra, Ronald Nauta, Sjoerd de Boer, Hillebrand Veenstra, Otte Tjepkema, Douwe Dam en Jan Kempenaar.Friese Boys veteranen in training voor jubileumwedstrijd

Lees verder »