FRSH Matters nieuwe sponsor schaatsers Team FrySk

SINT ANNAPAROCHIE – FRSH Matters is vanaf vandaag de nieuwe sponsor van de schaatsploeg Team FrySk. FRSH Matters is een merk van het familiebedrijf Smeding Groenten en Fruit. Samen met Team FrySk wil het bedrijf bewustwording creëren dat voeding, en specifiek groenten en fruit, een belangrijke rol spelen bij een gezond leven. Team FrySk gaat onder andere meewerken aan de online community van FRSH Matters. Via social media en blogs gaan de schaatsers laten zien hoe zij de fresh lemonades, groentepasta’s en sous-vide groenten gebruiken in hun dagelijks leven. Als kick-off bracht Team FrySk vandaag een bezoek aan Smeding Groenten en Fruit in Sint Annaparochie. De schaatsers kregen onder andere een rondleiding. Team FrySk is de regionale schaatsploeg die gevestigd is in de Elfstedenhal in Leeuwarden. De ploeg begeleidt talentvolle schaatsers. Op woensdag 6 september presenteert Team FrySk in de Elfstedenhal in Leeuwarden het team voor het nieuwe seizoen. Naast...

Lees verder »