IFKS maakt zich op voor zinderende ontknoping

LEMMER – De IFKS beleeft morgen in de baai van Lemmer een op voorhand spannende ontknoping. De top zes staat binnen 5 punten van elkaar. En ook onderin is het spannend.  Merijn Olsthoorn van de Emanuel won vandaag de derde stilweer wedstrijd dit seizoen en nam de eerste plaats over van Tony Brundel uit Gaastmeer. Die kwam met zijn Lytse Lies als achtste binnen en zakte naar de vijfde plaats. Daar achter staat Jeroen de Vos met de Eelkje 2. Hij heeft een achterstand van 4,2 punten op leider Olsthoorn die 16,8 punten heeft. En daar tussenin loeren nog Jaap Hofstee, Arend Wisse de Boer en Gaele Tadema op hun kansen. Arnold Veenema, na twee dagen leider in het klassement, kan zich er niet meer mee bemoeien. Hij eindigde vandaag opnieuw in de dubbele cijfers; tiende Met nog een race te gaan staat de uit Sneek afkomstige stuurman van de...

Lees verder »